Verandini volonteri uređivali senzorni vrt u Coor-u

Novosti   |   04.09.2017.
Ispiši Preporuči
Verandini volonteri uređivali senzorni vrt u Coor-u

Volonteri i volonterke Udruge za pomoć mladima VPŽ „Veranda“ pod vodstvom svoje koordinatorice Maje Šmolc sudjelovali su u građanskoj akciji Zaklade Slagalica „Naš doprinos zajednici“, u sklopu projekta „Senzorni vrt“, koji provodi Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.
U dvodnevnoj akciji volonteri su pomagali u uređenju površina školskog dvorišta COOR-a, preoblikovali postojeće zelene površine na kojima učenici provode slobodno i aktivno vrijeme, sadili bilje, postavljali senzornu stazu kako bi učenici i korisnici u nadolazećoj školskoj godini iskusili nove načine održavanja nastavnih sadržaja i aktivnosti slobodnog vremena.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.