Veranda u Škotskoj

Novosti   |   21.10.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Veranda u Škotskoj

Od 19. - 23. listopada 2015. godine u sklopu EU projekta u partnerstvu s udrugom Terra iz Rijeke, ispred udruge Veranda članica i asistentica projekta Anja Benko u posjetu je Škotskoj, točnije gradu Edinburgh gdje se nalazi organizacija Comas.

Ovo studijsko putovanje je organizirano radi upoznavanja s radom organizacija u Škotskoj i razmjene dobre prakse kao i planiranje socijalnog poduzetništva, prevencija rizika u socijalnom poduzetništvu.

Domaćin ovog studijskog putovanja je škotska organizacija Comas koja se bavi razvojem zajednice, povezivanjem izoliranih i nepovezanih osoba, te pomoć kod problema obitelji, ovisnosti te drugih problema u zajednici.

Anji želimo sretan povratak i da nam donese novih ideja i primjera dobre prakse.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.