Veranda potpisala ugovor sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva za financijsku podršku

Novosti   |   25.01.2016.
Ispiši Preporuči
Veranda potpisala ugovor sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva za financijsku podršku

Procjenjivačko tijelo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva odobrilo je Verandi financijsku podršku za program u okviru natječaja za institucionalne podrške za razdoblje 2016. - 2018. godine.

Program je započeo potpisivanjem ugovora s Nacionalnom zakladom s realizacijom od 1.1.2016. godine u iznosu od 54.900,00 kn.

Veranda će okviru programa provoditi svoje temeljne aktivnosti savjetovališta za mlade, rad s volonterima te edukacijom savjetovatelja, a na programu će biti zaposlena jedna stručna osoba, te će se uključivati tri savjetovatelja.

Podsjećamo, Veranda provodi savjetovalište za mlade devetu godinu, a od 2015. godine savjetovalište je pristupačno mladima na novoj adresi Gajeva 3 za sve probleme mladih, studenata, maloljetnih mama putem prijavnog obrasca na web stranici Verande. U sklopu Savjetovališta provode se redovito različite radionice i edukacije mladih, kao i Naša učionica u kojoj volonteri sa stručnim osobama djeluju kao vršnjački edukatori svojih vršnjaka.

Ovom podrškom ogleda se uspješnost dosadašnjih kvalitetnih projekata Verande u radu s mladima. 

 

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.