VERANDA ODRŽALA RADIONICU S POLAZNICIMA PROGRAMA AUTOŠKOLE

Novosti   |   13.03.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
VERANDA ODRŽALA RADIONICU S POLAZNICIMA PROGRAMA AUTOŠKOLE

14. 2. 2017. u prostorijama Autokluba Virovitica održana je radionica „Mladi u prometu – donošenje odluka“, u sklopu projekta udruge Veranda „Od akcije do reakcije – živi život“. Osim što su upoznati s projektnim aktivnostima Udruge, budući mladi vozači imali su priliku demonstrirati svoje socijalne vještine i vještine donošenja odluka u problemskim situacijama vezanim za sudjelovanje u prometu za vrijeme noćnih izlazaka. Cilj je radionice bio informirati i educirati polaznike programa autoškole o vlastitim mehanizmima donošenja odluka, kompetencijama i odgovornosti kao aktivnih sudionika u cestovnom prometu, osvijestiti i naglasiti problem stradavanja mladih u prometnim nesrećama, odnosno prevenirati vožnju pod utjecajem alkohola. Radionicu je vodila magistra pedagogije Maja Šmolc, članica i zaposlenica Udruge.

Projektu „Od akcije do reakcije – živi život“ opći  je cilj promjena ponašanja mladih sudionika u cestovnom prometu, kao i doprinos realizaciji ciljeva Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, odnosno smanjenje broja stradalih u prometnim nesrećama.v

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.