Udruga donosi godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu

Novosti   |   20.01.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
Udruga donosi godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu

Udruga donosi godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu sa opisnim dijelom svih projekata/programa. Izvješće se nalazi na poveznici ispod ovog teksta.

Završno izvješće Udruga Veranda za 2015. i 2016. godinuZavršno izvješće Udruga Veranda za 2015. i 2016. godinuFinancijski izvještajFinancijski izvještajPotvrda o preuzetom izvještajuPotvrda o preuzetom izvještajuReferentna stranicaReferentna stranicaG-PR-IZ-NPFG-PR-IZ-NPFPotvrda o preuzetom izvještajuPotvrda o preuzetom izvještaju

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati

Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"

Učionica