Učenici Učeničkog doma Virovitica u Verandi

Novosti   |   05.10.2016.
Ispiši Preporuči
Učenici Učeničkog doma Virovitica u Verandi

U ponedjeljak, 4. listopada Verandu su posjetili i upoznali se s njezinom djelatnošću učenici Učeničkog doma pod vodstvom njihovog odgajatelja.  Predstavnica Udruge upoznala ih je s prostorom Naše učionice u kojoj volonteri, vršnjački edukatori, pomažu mladima u učenju i svladavanju teškoća s pojedinim predmetima. Također, učenici prvih razreda srednjih škola upoznati su i s ostalim programima koji se kontinuirano provode u Udruzi, kao što su Savjetovalište za mlade i Rad s volonterima te aktivnostima koje se organiziraju unutar tih programa. Razgovaralo se o tome što njih interesira i na koji način oni mogu sudjelovati u aktivnostima udruge te kako mogu postati volonterima Verande.

Ovim susretom najavljena je daljnja suradnja Udruge za pomoć mladima VPŽ „Veranda“ i djelatnika te učenika Učeničkog doma Virovitica.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.