Sudjelovanje u akciji socijalne samoposluge "Djelo ljubavi"

Novosti   |   10.08.2016.
Ispiši Preporuči
Sudjelovanje u akciji socijalne samoposluge "Djelo ljubavi"

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Virovitica ispred trgovačkog centra Kaufland održala se 18. akcija prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” Virovitica. Na akciji sudjeluju brojni volonteri, a po prvi puta su se uključile i volonterke iz Udruge za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije “Veranda”. Na današnjoj akciji bila je i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac koja je tom prilikom zamolila građane da kada kupuju u trgovačkim centrima doprinesu jednim proizvodom te tako omoguće da Socijalna samoposluga ima svoj kontinuitet.

U subotu, 13. kolovoza, također će se održati akcija, ovaj puta ispred trgovačkih centara Konzum i KTC od 9 do 18 sati.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.