Savjetovanje i pomaganje u Našoj učionici

Novosti   |   26.02.2016.
Ispiši Preporuči
Savjetovanje i pomaganje u Našoj učionici

Nakon što su naši volonteri prošli niz edukacija za vršnjačkog edukatora za potrebe pružanja usluga Verande mladima, u Našoj učionici sada isti savjetuju i pomažu druge mlade vršnjake, ali i one mlađe kod poteškoća u učenju.

Naša učionica otvorena je prošle godine za potrebe mladih u kojoj oni mogu učiti u smirenoj i opuštajućoj atmosferi uz prisustvo stručne osobe i educiranih volontera. 

Mladi uz vršnjačke edukatore uče druge mlade kako učiti, te pružaju savjetovanje i pomoć kod poteškoća u učenju u pojedinim područjima.

Mladi korisnici Naše učionice tako pronađu motivaciju te ohrabrenje za daljnje učenje i uspjeh u školi, a sve to u neposrednoj socijalizaciji i vršnjačkoj razmjeni iskustva.

Za uključenje u Našu učionicu mladi se mogu javiti radnim danom na sljedeća 4 načina:

- osobno doći na dogovor u Našu učionicu u Gajevu 3 od 12 - 14 h

- nazvati na telefon 726-613 od 10 - 12 h

- upitati na mail info@veranda.hr

- ispuniti obrazac na linku Savjetovalište na našoj web stranici

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.