Regionalna konzultacija „Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka“

Novosti   |   15.06.2016.
Ispiši Preporuči
Regionalna konzultacija „Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka“

Udruga Veranda sudjelovala je na regionalnoj konzultaciji u Osijeku zajedno s predstavnicima udruga i institucija iz 5 slavonskih županija, koje se bave mladima.

Regionalna konzultacija održana je kao važan dio provođenja aktivnosti „Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka“. Ovu aktivnost u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek provodi udruga PRONI Centar za socijalno podučavanje  u suradnji sa Zajednicom informativnih centara za mlade u RH. Na ovoj aktivnosti, organiziranoj na principu metode world cafea, sudionici su imali prilike u vrlo dinamičnoj i poticajnoj radnoj atmosferi iznijeti svoja iskustva i mišljenja o pitanjima koja se tiču mladih.

Proces strukturiranog dijaloga odvija se u svim zemljama Europske unije. Zaključci svih konzultacija  bit će predstavljeni Vijeću Europe koje će od svih pristiglih dokumenata sačiniti preporuku.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.