Rasprava mladih o osnivanju "Naša učionica"

Novosti   |   02.10.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Rasprava mladih o osnivanju "Naša učionica"

U novim prostorima Verande u Gajevoj 30.09. održana je rasprava s mladima o potrebama osnivanja prostora za učenje pod nazivom "Naša učionica".

Mladi su ustanovili da je u našemu gradu potrebna učionica za učenje.

Na raspravi mladi su iznijeli svoja viđenja učionice, koja bi bila otvorena u vrijeme između školskih smjena, a zvala bi se "Naša učionica".

S obzirom da je nedavno udruga Veranda otvorila nove prostore za rad s mladima, između ostalog, našla bi se i prostorija za učenje.

Mladi smatraju kako bi takva jedna učionica omogućila njihovim vršnjacima korisno popunjavanje slobodnog vremena prije ili poslije škole, stjecanje novih znanja, novih poznanstava, ali i pronalazak pomoći pri učenju.

Kako bi to sve bilo moguće, volonteri su ponudili svoju pomoć s ciljem pomaganja mladima u vrijeme otvorenog radnog vremena Naše učionice.

Mladi su između ostalog iznijeli svoja viđenja o tome što bi sve Naša učionica trebala sadržavati, poput računala, polica s knjigama, stolova za učenje, ploča, printera i slično.

Ovom raspravom mladi su pokazali kako su mladi spremni na produbljivanje znanja, iskustva, te pomaganje jedni drugima te kako im je važan razvoj svakog pojedinca!

Tako je Veranda dobila još jedan zadatak!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.