Radionice sa savjetima mladih

Novosti   |   14.12.2018.
Ispiši Preporuči
Radionice sa savjetima mladih

U sklopu projekta "Mladi za mlade" kojeg provodi Zavod za javno zdravstvo sv. Rok u partnerstvu s Verandom, 13.12.2018. godine u trajanju od 16-20:30 sati provedeno je 5 radionica kojima je cilj osposobiti članove Županijskog i Gradskog savjeta mladih za edukatore na području ovisnosti. Radionice su bile prožete teorijskim i praktičnim djelovima u obliku grupnog interaktivnog rada.

Radionice su provele stručne osobe odnosno članice udruge, a psihosocijalne teme koje su obrađene su samopoštovanje i samopouzdanje, tko sam ja, tehnike relaksacije i relaksacija smijehom, komunikacijske i socijalne vještine, odgovorno roditeljstvo, te odgovorno ponašanje i donošenje odluka u različitim životnim situacijama.

Više o projektu možete naći na stranicama Zavoda za javno zdravstvo, www.zzjzvpz.hr

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnja izvješća

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.