Radionice razmjene iskustava - Veranda u Zagrebu

Novosti   |   02.04.2015.
Ispiši Preporuči
Radionice razmjene iskustava - Veranda u Zagrebu

U srijedu, 1. travnja, 2015. godine od 10 do 17 sati ispred udruge Veranda Anja Benko je u sklopu projekta "Unaprjeđenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" sudjelovala u radionicama u prostorijama GONG-a i Zelene kuće u Zagrebu. Na radionicama su sudjelovali predstavnici udruga partnera na spomenutom projektu Udruga Terra i Udruga Oaza iz Rijeke, Udruga Milosrđe iz Karlovca, Udruga Veranda iz Virovitice, te domaćini: GONG, Zelena akcija, Volonterski centar i Kuća ljudskih prava iz Zagreba.

Cilj radionica je bila razmjena iskustva u organizaciji rada udruga (financijsko poslovanje, timski rad, prikupljanje sredstva, uključivanje volontera u rad), te samim time i prepoznavanje prilika za suradnju kao i rješavanje poteškoća s kojima se susreću ove udruge svakodnevno i razmjena dobrih iskustava.

Verandi je neprocjenjiva suradnja s navedenim udrugama koje su više nego uspješne u svom radu, kao i primjer dobre prakse za budući rad udruge i ostvarenje ciljeva udruge.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.