Radionica za samopouzdanje i samopoštovanje

Novosti   |   06.12.2018.
Ispiši Preporuči
Radionica za samopouzdanje i samopoštovanje

24.11.2018. od 18 - 19 sati održana je radionica za samopouzdanje i samopoštovanje za korisnike mlade oboljele od dijabetesa.

 
Radionica je namijenjena mladima oboljelim od dijabetesa kod koje primarna bolest može uzrokovati značajne teškoće u svakodnevnom funkcioniranju, među kojima je i manjak samopoštovanja koji se razvija kroz promatranje samog sebe kao bolesnog, drugačijeg, izoliranog....
 
Na radionici se kroz interaktivne vježbe sudionicima nastojalo ukazati na niz kvaliteta koje imaju i na kojima mogu graditi novu i bolju sliku o sebi te tako povećati svoje samopouzdanje
Radionica je financirana putem projekta Savjetovalište za mlade financiranog od Lions cluba Vereucha.
 

 Radionicu je provela Ivana Martinušić, magistra psihologinje, članica udruge.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.