Radionica "Učimo učiti"

Novosti   |   24.01.2016.
Ispiši Preporuči
Radionica "Učimo učiti"

19. siječnja, 2016. godine održana je radionica "Učimo učiti" pod vodstvom dviju Verandinih volonterki. Sudionici su osvijestili svoju motivaciju za učenje, procijenili svoje navike učenja, upoznali se i podsjetili sa zakonitostima učenja odnosno principima na koje naš mozak funkcionira, a sve to kako bi bolje razumjeli na koje načine mogu poboljšati učenje i pamćenje putem vježbanja mnemotehnika koje su voditeljice radionice zorno demonstrirale. Učenje je važno za cijeli život, ne samo radi školskog uspjeha, a mladi na radionicama mogu naučiti kako učiti za cijeli život.

Ovom radionicom započeo je ciklus radionica po zajedničkom nazivu "Učimo učiti" koje će volonteri periodično održavati kao vršnjački edukatori drugim mladima tijekom siječnja i veljače 2016.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.