Radionica poticanja kreativnosti kod mladih

Novosti   |   06.11.2015.
Ispiši Preporuči
Radionica poticanja kreativnosti kod mladih

29. listopada 2015. godine u večernjim satima u prostoru udruge održana je radionica poticanja kreativnosti kod mladih. Mladi su otkrili svoje talente te uvidjeli važnost razvijanja kreativne inteligencije u svakodnevnom životu, a tijekom radionice otkrili su čari recikliranja starog otpada.

Učeći o vlastitoj kreativnosti, mladi će sa sobom ponijeti kreativni duh te nastaviti razvijati svoje kreativne vještine, kao i uključiti ostale mlade iz svoje socijalne mreže u kreativni svijet.

Kreativnost je važna u prevenciji ovisnosti svih oblika, kao i iskorištavanje slobodnog vremena, prevencija nepoželjnih oblika ponašanja.

Kreativnost je vrlo dobar medij za rad s mladima, a mladi su pokazali kako se može na zanimljiv način iskoristiti sav potencijal,do sad otkriven ali i neotkriven!

Hvala svim volonterima na sudjelovanju u ovoj radionici.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.