Radionica My smile - osmijeh za sve nas

Novosti   |   02.12.2014.
Ispiši Preporuči
Radionica My smile - osmijeh za sve nas

8.12.2014. u ponedjeljak, u 19.30 sati, održat će se slikarska radionica pod nazivom My smile za mlade osobe iz naše županije u suradnji s Učeničkim domom Virovitica.

Mladi će oslikavati platna akrilnim bojama na temu My smile; odnosno zamisao je stvoriti zajedničke slike osmijeha mladih u našoj županiji.

Radionica se organizira povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se inače obilježava od 15.11. - 15.12. svake godine.

Oslikana platna akrilnim bojama i drugim raznim tehnikama biti će prijedlog za pozadinu nove internetske stranice udruge Veranda.

Pozivamo i druge zainteresirane mlade da nam se pridruže u radionici i nacrtaju svoj osmijeh...za sve nas! Wink

 

Radionica je besplatna.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnja izvješća

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.