Predstavnici udruga iz Rijeke u posjetu Virovitici

Novosti   |   11.03.2015.
Ispiši Preporuči
Predstavnici udruga iz Rijeke u posjetu Virovitici

Danas, 11.3 2015. u 15 sati predstavnici Udruge Terra i Oaza iz Rijeke posjetili su udrugu Veranda koja je partner udruzi Terra na projektu "Unaprjeđenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi iz EU fonda u 3 županije, Primorsko - goranskoj, Karlovačkoj i Virovitičko - podravskoj.

Udruga Terra jedna je od visoko vrijednih organizacija civilnog društva koja je izabrala Verandu da joj bude partner, te tako zajednički ojačamo kapacitet udruge u našem gradu.

Na radnom sastanku ovih triju udruga razgovaralo se o provođenju projekta, zajedničkim projektnim aktivnostima, te drugim pitanjima u našoj županiji vezanim za pružanje socijalnih usluga koje se razlikuju ili su slične županijama koje su zastupljene u projektu i u kojima će se projekt provoditi.

Projekt je usmjeren na podršku institucionalnom razvoju prijavitelja i partnera koje rade s ovisnicima, beskućnicima i mladima njegujući međusobnu suradnju i partnerstvo.

Radnom sastanku prisustvovala je predsjednica udruge Veranda Dinka Antunović i zaposlenica na projektu Anja Benko koje su ugostile naše posjetitelje, te ih upoznale s udrugom i pružanjem socijalnih usluga u našem gradu. Dogovorene su aktivnosti s kojima će javnost biti upoznata, kao i naši volonteri te suradnici na projektu (tribine, okrugli stolovi, forum teatar).

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.