Predstavljanje knjige i stručno predavanje za razrednike u osnovnim i srednjim školama

Novosti   |   10.12.2018.
Ispiši Preporuči
Predstavljanje knjige i stručno predavanje za razrednike u osnovnim i srednjim školama

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije "Veranda" zajednički su pripremili novo (drugo i neizmijenjeno) izdanje knjige profesora Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ koje je namijenjeno učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama. Predstavljanje knjige uz prigodno predavanje autora održat će se u srijedu 12. prosinca 2018. godine s početkom u 18 sati u učionici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica, na katu). Stoga se pozivaju razrednici razrednih odjela svih osmih razreda osnovnih škola u Virovitici te razrednici svih prvih razreda srednjih škola u Virovitici na ovo predavanje na kojemu će svim sudionicima biti besplatno podijeljena knjiga za daljnje korištenje u radu s učenicima u okviru Zdravstvenog odgoja i ostalih školskih i nastavnih sadržaja vezanih uz prevenciju i suzbijanje ovisnosti. Predviđeno trajanje predavanja je jedan nastavni sat. Nakon predavanja za sudionike će biti organiziran domjenak i druženje.

Predstavljanje ove knjige financirano je sredstvima Lions kluba Vereucha iz fonda distriktualne akcije "Jedrima protiv droge" u okviru projekta „Savjetovalište za mlade“ koji provodi Udruga "Veranda" u 2018. godini, a knjiga je namijenjena učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama u Virovitičko-podravskoj županiji. Ujedno je i prilog obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnja izvješća

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.