Predavanje i radionica za učitelje u OŠ Gornje Bazje

Novosti   |   27.04.2015.
Ispiši Preporuči

16. travnja 2015. godine u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju Marija Grgić i Sanja Milković Šipek održale su predavanje i radionicu za učitelje na temu "Kako riješavati probleme s roditeljima". Na predavanju smo se bavili problemima s kojima se susreću roditelji adolescenata i njihovom potragom za pomoći pri rješavanju istih. Učitelji su prve osobe kojima se roditelji obraćaju, a prema njihovim izjavama nedostaju im vještine kojima bi se koristili u tom području svoga rada. Roditelji očekuju savjete, pomoć i imaju određena očekivanja od učitelja te smo stoga radili s učiteljima vještine komuniciranja sa svim tipovima roditelja (agresivni, izrazito ljubazni, negativisti, sveznalice...). Cilj je riješiti problem koji adolescent ima na dobrobit svih sudionika odgojno - obrazovnog procesa. Prema ocjeni prisutnih nastavnika, ovakav pristup temi je bio izrazito koristan na daljnji rad.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.