Poziv na tribinu "Drustvo bez stigme" i Forum kazalisnu predstavu 16.12.2015.

Novosti   |   10.12.2015.
Ispiši Preporuči
Poziv na tribinu "Drustvo bez stigme" i Forum kazalisnu predstavu 16.12.2015.

Poziv

16.12.2015. godine s pocetkom u 13:30 sati u Gradskoj knjiznici i citaonici Virovitica na Trgu bana J.Jelacica 5 u Virovitici odrzat ce se TRIBINA "DRUSTVO BEZ STIGME" i FORUM KAZALISNA PREDSTAVA 

U sklopu tribine biti ce predstavljen Europski projekt "Unapredenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji provode 4 udruge u 3 zupanije, udruga Terra i Udruga Oaza iz Rijeke, Udruga Milosrde iz Karlovca i Udruga Veranda iz Virovitice.

Na tribini ce biti izvedena forum kazalisna predstava "Kako ti mogu vjerovati?". To je oblik interaktivne scenske igre koja je popularna u svijetu, a osnova su kratke forum scene koje prikazuju problem odredene zajednice,  a tematski je vezana za problem stigmatizacije lijecenih ovisnika i drugih marginaliziranih osoba.

Pridruzite nam se u razvijanju razumijevanja i tolerancije za druge.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.