Otvorenje Naše učionice

Novosti   |   11.11.2015.
Ispiši Preporuči
Otvorenje Naše učionice

Naša učionica krenula je s radom jučer 10. studenog 2015. nakon otvorenja od 11 - 14 sati kada su volonteri sa stručnim osobama udruge dijelili prigodne promotivne letke.

Naša učionica nalazi se na adresi Gajeva 3, u zgradi bivšeg županijskog suda.

U Našu učionicu učenici će radnim danom od 11 - 14 sati moći doći učiti, pisati zadaće, potražiti pomoć naših volontera ili stručne osobe, družiti se, ili se samo skloniti dok čekaju prijevoz između školskih smjena.

U navedeno vrijeme volonteri će sa stručnom osobom biti na raspolaganju svim mladima koji posjete Našu učionicu. Volonteri su mladi ljudi educirani kao vršnjački edukatori u Verandinim projektima, a to su virovitički mladi srednjoškolci te studenti Visoke škole Virovitica.

Naša učionica novi je program Verande, a uz Našu učionicu nalazi se i Savjetovalište za mlade u kojemu mladi mogu dobiti termin za savjetovanje sa stručnom osobom ukoliko imaju problem.

I Naša učionica i Savjetovalište za mlade je besplatno.

Informacije o Našoj učionici možete naći na našoj web stranici www.veranda.hr ili na info@veranda.hr

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.