Održane radionice Roditelj za pet

Novosti   |   17.12.2014.
Ispiši Preporuči
Održane radionice Roditelj za pet

Održane su radionice Roditelj za pet tijekom dva tjedna mjeseca prosinca, i to u 6 susreta, a sudjelovali su mladi Učeničkog doma zainteresirani i otvoreni za različitu tematiku mladih kako bi se educirali i što bolje snašli u budućim ulogama koje ih čekaju u životu. Glavni cilj radionica je prevencija maloljetničkih trudnoća koje su u našoj županiji dosta česte.

Ove godine uključili smo mlade korisnike u radionice iz različitih sredina, koji trenutno žive u Učeničkom domu Virovitica.

Radionice je vodila profesorica pedagogije i sociologije, članica udruge, koja već više od 5 sezona provodi istoimene radionice u različitoj populaciji mladih.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnja izvješća

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.