Održane radionice "Komunikacijske vještine" u Frami

Novosti   |   20.04.2015.
Ispiši Preporuči
Održane radionice "Komunikacijske vještine" u Frami

U petak, 17. travnja, 2015. godine održana je radionica "Komunikacijske vještine" za 45 članova Frame u dvorani Sv. Franje u crkvi Sv. Roka u Virovitici.

U veseloj atmosferi mladi su razmijenili svoja znanja o iskustvima o komunikacijskim vještinama, naučili kako se odnositi prema svojim sugovornicima, na što sve trebaju obratiti pozornost prilikom prenošenja poruke, te važnost uloge verbalne i neverbalne komuniakcije.

Zahvaljujemo mladim framašima na njihovom mnogobrojnom odazivu i na spremnosti da usvoje nove vještine i znanja, te da samim time budu pozitivan primjer mladima u zajednici.

Radionicu su održale Anja Benko i Marija Grgić, članice udruge.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.