Održana Skupština udruge 2016. godine

Novosti   |   03.10.2016.
Ispiši Preporuči

29. rujna, 2016. godine s početkom u 18:30 sati u prostoru udruge na adresi Gajeva 3 održana je redovna godišnja skupština udruge Veranda na kojoj su članovi usvajali financijske i projektne izvještaje, prihvaćali projektne ideje i prijedloge, te razmatrali i usvajali najbolja rješenja i prijedloge za provođenje trenutno aktualnih projekata udruge (Naša učionica, Od reakcije do reakcije - živi život, Institucionalna podrška udruge) i rad s volonterima - vršnjačkim edukatorima.

Kako je udruzi Veranda 10 - ta godišnjica rada i postojanja, predsjednica je izrazila veliko zadovoljstvo radom članica te dosadašnjim rezultatima ostvarenih u proteklih godina, brojem korisnika i volontera, te odobrenim i završenim projektima, ali i onima koji su u tijeku realizacije u 2016. godine.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.