Održana radionica za volontere My smile

Novosti   |   09.12.2014.
Ispiši Preporuči
Održana radionica za volontere My smile

Volonteri iz županije (i šire) i članovi udruge održali su radionicu na kojoj su oslikali platna na temu My smile - osmijeh za sve nas. Što nam mami osmijeh, što nas raduje i veseli prenijeli smo iz svojih emocija u razigranim bojama i motivima.

Platna će osvanuti na novoj stranici udruge kao pozadinska animacija. Na taj način su volonteri sudjelovali direktno u radu udruge i to u kreiranju web stranice udruge Veranda namijenjene mladima.

Radionica je održana u svrhu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se inače svake godine obilježava od 15.11. - 15.12.

Zahvaljujemo Učeničkom domu Virovitica na suradnji u radionici!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnja izvješća

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.