Održana radionica "Kako pobijediti strah od javnog nastupa"

Novosti   |   26.03.2015.
Ispiši Preporuči
Održana radionica "Kako pobijediti strah od javnog nastupa"

Svakodnevno se suočavamo s neugodnim posljedicama treme pred javni nastup.

To nas je potaknulo da svoje znanje o ovoj temi podijelimo s našim volonterima 16.03.2015. godine.

Kako pravilno disati, koji položaj tijela zauzeti, kamo upućivati pogled tijekom nastupa, neke su od provedenih aktivnosti. Primjerima su upriličeni loši nastupi, isto kao i oni izvrsni.

Njihova je usporedba pomogla u osvještavanju naših pogrešaka, ali i u onome što radimo dobro. Također, naglašeno je kako svi, pa i oni iskusni, imaju tremu pred nastup. Bitno je da nas pozitivna trema motivira na još bolju izvedbu. Na kraju radionice, zaključili smo kako je najbolja prevencija treme pred javni nastup dobra priprema, a pozitivna trema će nas učiniti izvrsnim predavačem.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.