Održan Okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća"

Novosti   |   10.12.2015.
Ispiši Preporuči
Održan Okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća"

U Gajevoj 3, u prostoru udruge 4.12.2015.godine s početkom u 13 sati održan je okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća" na kojemu su bili nazočni stručnjaci iz virovitičkih ustanova socijalne skrbi, te škola i udruge Veranda. Cilj je bio ukazati na važnost prevencije maloljetničkih trudnoća, važnost odgovornog roditeljstva, te nužnost zajedničke suradnje, brige i skrbi za mlade i maloljetne mame i njihove partnere.

Okrugli stol se održao u sklopu Dana otvorenih vrata u EU projektu "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi u suradnji s udrugom Terra iz Rijeke. 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"



Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri










Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.