NOVO - Odobren EU projekt koji će Veranda provoditi kao partner udruzi Terra iz Rijeke

Novosti   |   31.12.2014.
Ispiši Preporuči
NOVO - Odobren EU projekt koji će Veranda provoditi kao partner udruzi Terra iz Rijeke

Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" biti će partner udruzi Terra iz Rijeke u provođenju projekta "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" do kraja veljače 2016. godine i to odobrenom po natječajnom pozivu Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga.

Glavni cilj projekta je povećanje kapaciteta udruga koje se bave pružanjem socijalnih usluga što je za Verandu od presudne važnosti u pružanju usluga savjetovališta. U projektu udruga će se baviti novim i dosadašnjim savjetovališnim radom, jačanjem ljudskih potencijala, edukacijom asistenata projekta i volontera, povećanje kapaciteta za uključenje volontera, te aktivnostima povezanim s informiranjem i vidljivosti te prepoznatljivosti.

Projekt će se provoditi u partnerstvu 4 udruge u 3 županije na području Hrvatske.

Odobren prihvatljiv iznos za cjelokupno provođenje projekta je više od 700.000 kn.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnja izvješća

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.