NAJAVA - Park art 2016.

Novosti   |   11.08.2016.
Ispiši Preporuči
NAJAVA - Park art 2016.

Krajem kolovoza nastavljamo u pozitivnom tonu, samo na malo drugačiji način. 25. i 26. kolovoza od 16 do 20 sati, u virovitičkom parku, u sklopu eko / art muzejske akcije „Park art 2016.“, mladi nam se mogu pridružiti u radionici izrade prostorne instalacije. Riječ je zanimljivoj interaktivnoj radionici neobične forme i intrigantnog sadržaja, ali sa snažnom porukom koju Veranda mladima želi prenijeti. Neki od ciljeva radionice su: upoznavanje mladih s radom Udruge, poticanje kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, poticanje mladih na prepoznavanje problema i suočavanje s njima, poticanje mladih na kreativnost, osvještavanje mladih o postojanju različitih pristupa u rješavanju problemskih situacija. Interaktivnu radionicu vodit će Iskra Bedeković, magistra pedagogije i volonterka Udruge, Ema Patrčević, studentica Diplomskog studija socijalne pedagogije, volonterka Udruge i Maja Šmolc, magistra pedagogije te zaposlenica i članica Udruge, te ostali volonteri i članice Udruge. U izradi prostorne instalacije mogu sudjelovati svi posjetitelji park-art akcije, naročito mladi od 15 do 29 godina.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.