NAJAVA - 26.11. Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Novosti   |   18.11.2015.
Ispiši Preporuči
NAJAVA - 26.11. Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

U suradnji s Policijskom upravom Virovitica, Veranda će obilježiti Mjesec borbe protiv ovisnosti 26.11. 2015. godine od 10 - 12 sati ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica na Trgu bana J. Jelačića 5.

Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježava se svake godine od 15.11. - 15.12., a odnosi se na neprilagođeno ponašanje vezano uz korištenje psihoaktivnih tvari, bilo droga, alkohola, cigareta, ili ovisnosti poput kockanja, ovisnosti o internetu.

U to vrijeme želi se javnost informirati o problemu bilo koje ovisnosti, te potaknuti društvo na zajedničku borbu.

Predstavnici Policijske uprave Virovitica i Udruge Veranda zajedno će na štandu ukazati javnosti na problem ovisnosti u našoj sredini, te promotivnim materijalom informirati građane o programima koje provode.

Posjetite nas!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.