Edukacija na temu asertivnosti i komunikacije za korisnike i osobne asistente UOSI Virovitica u suradnji s Dinkom Antunović

Novosti   |   28.09.2017.
Ispiši Preporuči
Edukacija na temu asertivnosti i komunikacije za korisnike i osobne asistente UOSI Virovitica u suradnji s Dinkom Antunović

Virovitička Udruga osoba s invaliditetom organizirala je edukaciju za svoje članove i njihove osobne asistente u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“. Tako je Dinka Antunović, predsjednica Udruge Veranda održala radionicu na temu asertivnosti i komunikacijskih vještina. Korisnici i asistenti mogli su saznati kako poboljšati svoju komunikaciju i ujedno kvalitetu života, ali i kako što bolje surađivati u svakodnevnim situacijama. 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.