Edukacija boljeg planiranja i vođenja radionica

Novosti   |   06.11.2015.
Ispiši Preporuči
Edukacija boljeg planiranja i vođenja radionica

3.11. 2015. godine u večernjim satima u prostorima udruge održana je još jedna edukacija za volontere Verande, pod nazivom Bolje planiranje i vođenje radionica. Budući su volonteri vršnjački edukatori, a to uključuje i provedbu radionica, vježbali smo koje osobine mora imati dobar edukator, te usvojili teorijska saznanja o tome što je radionica, koja je svrha i cilj kod pripreme radionica, te kako strukturirati radionicu kao i prevladati poteškoće na koje može naići voditelj radionice.

Naši volonteri tako su postali bogatiji za još jednu edukaciju, a svojim vršnjacima prezentirati će naučeno i primjenjivati u svakodnevnom vršnjačkom ophođenju.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.