Dani otvorenih vrata udruge za EU projekt

Novosti   |   10.12.2015.
Ispiši Preporuči
Dani otvorenih vrata udruge za EU projekt

3. i 4. prosinca, 2015. godine održani su Dani otvorenih vrata udruge u svrhu provođenja aktivnosti EU projekta "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi u partnerstvu s udrugom Terra iz Rijeke. 

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga je 3.12.2015. organizirala informiranje za mlade i građane u prostoru udruge o savjetovalištu za mlade koje udruga provodi, drugim aktivnostima udruge na projektima, te promotivni štand ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica od 10 - 12 sati u suradnji s Policijskom upravom Virovitica, a prigodno u Mjesecu borbe protiv ovisnosti. 

4.12.2015. godine s početkom u 13 sati u prostoru udruge održan je Okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća" sa sudjelovanjem više stručnjaka iz ustanova socijalne skrbi, škola i udruge.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.