Dani otvorenih vrata 2017.i Hrvatska volontira

Novosti   |   30.05.2017.
Ispiši Preporuči
Dani otvorenih vrata 2017.i Hrvatska volontira

U subotu 27. svibnja 2017. Udruga za pomoć mladima VPŽ "Veranda" otvorila je svoja vrata građanima. Tom prigodom Udruga je obilježila 10. godišnjicu postojanja i djelovanja. Volonteri su zainteresiranim posjetiteljima prenijeli svoja volonterska iskustva, a članice svoja iskustva u 10-godišnjem radu na preventivnim programima s mladima.

 Moglo se čuti koji su programi trenutno aktualni u udruzi, kome se mladi mogu obratiti za pomoć i u kojim se oblicima ona odvija te što planiramo dalje. Aktivnost je organizirana i kako bi se dale preporuke za buduće suradnje udruga, ondnosno za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva te u svrhu promicanja volonterstva. Zdravom zakuskom osvijestili smo važnost brige o zdravlju i kvaliteti života. Također, posjetiteljima su podjeljeni reflektirajući prsluci, koje je Verandi donirala PU Virovitičko-podravske županije, kako bismo još jednom potaknuli mlade sudionike u prometu na važnost odgovornog i savjesnog ponašanja prilikom sudjelovanja u cestovnom prometu. Ova aktivnost dio je aktualnog projekta udruge "Od akcije do reakcije - živi život", financiranog od strane Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Podjelom prigodnih poklona posjetiteljima i uručenjem priznanja vrijednim volonterkama za nesebičan volonterski angažman i doprinos radu udruge, Veranda je obilježila kraj manifestacija Hrvatska volontira i Dani otvorenih vrata udruga 2017.

 Veranda se zavolontirala -  sudjelovanje u manifestaciji „Hrvatska volontira“

Volonteri Udruge za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije "Veranda" pružaju pomoć u učenju i pisanju zadaća te pripremi za usmene i pismene ispite svojim vršnjacima, učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. Pomoć se odvija u sklopu programa "Vršnjačka edukacija u Našoj učionici", kontinuirano tijekom cijele godine pod nadzorom i u organizaciji koordinatorice volontera, u suradnji s roditeljima učenika. Do sada se suradnja s roditeljima učenika - korisnika programa pomoći u učenju - pokazala vrlo uspješnom te će se program i dalje nastaviti odvijati prema potrebama korisnika. Više informacija na: www.veranda.hr i info@veranda.hr.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.