Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu - Biraj život! Dan mladih 2017.

Novosti   |   12.08.2017.
Ispiši Preporuči
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu - Biraj život! Dan mladih 2017.

Tematskom radionicom u sklopu projekta Od akcije do reakcije – živi život, Udruga za pomoć mladima VPŽ „Veranda“ obilježila je Međunarodni dan mladih, koji se u svijetu obilježava svake godine 12. kolovoza.

Radionicu pod nazivom „Književna forma na platnu – Biraj život“ vodile su Verandine volonterke Iva Marović i Ema Patrčević u suradnji s njihovom koordinatoricom Majom Šmolc. Prizorima u 3 čina namjera je ukazati na važnost odgovornog ponašanja mladih u cestovnom prometu i tako utjecati na prevenciju prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi vozači i ostali mladi sudionici u prometu.

Projekt Od akcije do reakcije – živi život Udruga „Veranda“ provodi od siječnja 2016. godine, a financiran je putem javnih potreba Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.