30.12.2015. održana je edukacija volontera - Poteškoće na radionici i kako ih prevladati

Novosti   |   07.01.2016.
Ispiši Preporuči
30.12.2015. održana je edukacija volontera - Poteškoće na radionici i kako ih prevladati

U prostoru udruge 30.12.2015. godine održana je još jedna edukacija volontera kojom se željelo pripremiti volontere na što bolje savladavanje prepreka i izazova na koje bi mogli naići tijekom obavljanja poslova vršnjačkog edukatora te naučiti kako održavati grupnu dinamiku...

Kroz različite aktivnosti, diskusiju i zadatke volonteri su se upoznali i suočili s izazovima s kojima se svakodnevno susreću i nose edukatori. Volonteri - vršnjački edukatori naučili su i spoznali razliku između različitih uloga u grupnom radu, od nezainteresiranih do dominatnih vođa, te su naučili kako uspostaviti ravnotežu između tih krajnosti kao i pronaći efikasno rješenje u nepredviđenim situacijama u grupnom radu.

U siječnju 2016. godine volonteri će voditi radionice sa svojim vršnjacima - korisnicima projekata udruge.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.