26. lipnja - Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Novosti   |   26.06.2017.
Ispiši Preporuči
26. lipnja - Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Ovisnost o psihoaktivnim drogama je usko povezana sa neprilagođenom vožnjom u cestovnom prometu, kao i konzumacijom alkohola i vožnjom pod utjecajem alkohola u mladih.

Ove godine na Međunarodni dan borbe protiv ovisnosti želimo podsjetiti mlade na važnost prevencije te apstinencije od droga i alkohola tijekom ljetnih mjeseci, kada su izlasci pojačani te su mladi opušteniji i manje brinu o posljedicama. U nastvaku teksta donosimo spot projekta "Od akcije do reakcije - živi život" kojeg financira Nacionalni program za sigurnost cestovnog prometa i time želimo pridonijeti osvještavanju ovog problema u našoj Virovitičko - podravskoj županiji.Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.