26. lipnja - Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Novosti   |   26.06.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
26. lipnja - Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Ovisnost o psihoaktivnim drogama je usko povezana sa neprilagođenom vožnjom u cestovnom prometu, kao i konzumacijom alkohola i vožnjom pod utjecajem alkohola u mladih.

Ove godine na Međunarodni dan borbe protiv ovisnosti želimo podsjetiti mlade na važnost prevencije te apstinencije od droga i alkohola tijekom ljetnih mjeseci, kada su izlasci pojačani te su mladi opušteniji i manje brinu o posljedicama. U nastvaku teksta donosimo spot projekta "Od akcije do reakcije - živi život" kojeg financira Nacionalni program za sigurnost cestovnog prometa i time želimo pridonijeti osvještavanju ovog problema u našoj Virovitičko - podravskoj županiji.Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.