16.12.2015. održana tribina i forum kazališna predstava

Novosti   |   19.12.2015.
Ispiši Preporuči
16.12.2015. održana tribina i forum kazališna predstava

Dana 16.12.2015. s početkom u 13:30 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica pod vodstvom članova našeg partnera na EU projektu Udruga Terra održana je tribina "Društvo bez stigme" i forum kazališna predstava "Kako ti mogu vjerovati?"

Udruga Terra i Udruga Veranda predstavile su EU projekt "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom", te su ukratko predstavile aktivnosti pojedine udruge koje se odvijaju u sklopu spomenutog projekta.

Nakon uvodnog djela, glumci forum kazališta izveli su pred okupljenom publikom predstavu "Kako ti mogu vjerovati?", kojom su prikazali i osvijestili javnosti problem stigmatizacije liječenih ovisnika, ali i ostalih marginaliziranih osoba. Scenskoj igri kasnije su se pridružili i članovi publike, pri čemu je mnoštvo različitih pristupa jednom problemu objedinjeno u cijeloj predstavi.

 Takvim interaktivnim pristupom publici je zorno dočaran problem nerazumijevanja i netolerancije prema ovisnicima, beskućnicima, te općenito socijalno ugroženim osobama. Publika je krenula kući potaknuta razmišljanjem o vlastitim stavovima prema spomenutim skupinama društva.

Cijeli događaj pratio je Informativni centar Virovitica.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.